CASTRARE SI STERILIZARE

Clinica Cherry Vet va pune la dispozitie serviciile unei echipe de medici veterinari cu experienta relevanta in domeniu, echipa care vizeaza bunastarea animalelor dumnevoastra de companie. Va asiguram ca fiecare problema este tratata cu seriozitate si profesionalism, iar micii prieteni vor fi ingrijiti cum se cuvine la cabinetul nostru veterinar.

Stim ca pentru majoritatea posesorilor de animale castrarea si sterilizarea reprezinta subiecte sensibile de discutie, motiv pentru care consideram necesar sa subliniem anumite aspecte.

Iata ce trebuie sa stiti despre sterilizarea, respectiv castrarea animalelor de companie:

  • datorita faptului ca medicina veterinara a avansat foarte mult, interventia nu este dureroasa, iar cu cat animalul de companie este mai mic in varsta, cu atat se recupereaza mai repede;
  • patrupedele necastrate/nesterilizate isi schimba comportamentul in timp, devin agresive, vocale si isi marcheaza teritoriul, fapte extrem de deranjante, in special pentru cei care locuiesc la apartament;
  • durata de viata a unui animal de companie supus acestei interventii este mai mare datorita faptului ca se reduce considerabil riscul aparitiei infectiilor si al bolilor fatale;
  • sterilizarea timpurie nu are efecte negative asupra sanatatii animalelor.

Sterilizarea pisicilor, respectiv castrarea motanilor aduc o multime de avantaje atat pentru proprietar, cat si pentru animale. Ele nu vor mai fugi de acasa, sunt mai docile si nu mai mieuna la fel de mult. De asemenea, pisicilor le va disparea complet comportamentul agresiv corespunzator perioadei de activitate sexuala.

Sterilizarea cateluselor elimina complicatiile cauzate de gestatie si reduce considerabil riscul aparitiei cancerului. Interventiile de castrare a cainilor diminueaza semnificativ posibilitatea aparitiei prostatei si a cancerului testicular.

Asadar, pentru ca animalutul dumneavoastra de companie sa beneficieze de cele mai bune tratamente si de o interventie facuta ca la carte, nu ezitati sa ne contactati. Veti observa schimbarile benefice in comportamentul patrupedului si o sa va puteti bucura de compania lui o perioada mult mai indelungata de timp, datorita acestor proceduri.

 

Cabinet veterinar Baneasa:

Adresa: Bd. Aerogarii nr. 38, sector 1, Bucuresti

Clinica veterinara Dristor

Adresa: Str. Dristorului nr. 1 sector 3, Bucuresti

Telefoane

- 0732.369.097 - 031.436.55.84

Program de lucru cabinete:

Urgente veterinare: Non-STOP L-V : 9:00 – 22:00 S : 9:00 – 17:00 D : 9:00 – 14:00

Copyright 2016 CherryVet | Cabinet veterinar Bucuresti