Clinica veterinara Baneasa


Adresa

Bd. Aerogarii nr. 38

Bucuresti


Telefon

0732.369.097
031.436.55.84


Program de lucru

L-V : 9:00 – 22:00
S : 9:00 – 17:00
D : 9:00 – 14:00


Cabinet veterinar situat in  sectorul 1 din zona Baneasa

Usor de localizat, aici veti gasi un medic veterinar specialist in tratarea problemelor medicale a animalelor de companie.

Aceasta clinica veterinara de renume se numara in topul celor mai bune si mai des vizitate cabinete veterinare din sectorul 1 cat si din intreg Bucurestiul inca din 2012, atunci cand a fost fondata, datorita profesionalismului, experientei si seriozitatii rezolvarii cu succes a fiecarui caz in parte.

Orice animalut pe care il tratam ne face sa ne iubim meseria si sa continuam pentru a aduce zambetul pe buze stapanului acestuia.

Medic veterinar Dumitru Ifteme in sectorul 1

Indiferent de tipul de animal pe care-l aveti, acestuia este necesar sa ii oferim pe langa apa si hrana:

  • Sanatate
  • Ingrijire
  • Iubire

Noi venim in sprijinul acestor necesitati de care animalutele au nevoie si oferim tratamente personalizate pentru o buna conditie fizica si un aspect natural si sanatos.

Daca animalul tau de companie are o problema, atunci hai sa vorbim. Noi intelegem si stim cat de mult poate sa sufere o fiinta necuvantatoare atunci cand o supara ceva si purtam un respect deosebit fata de stapanii de animale care poarta de grija acestor suflete blande si frumoase. Preocuparea stapanilor de animalute este si preocuparea noastra fapt pentru care ne folosim de toata priceperea si invataturile dobandite in anii de studiu pentru a solutiona in mod eficient orice tip de problema de sanatate sau de ingrijire la cabinetul nostru veterinar de pe Bd. Aerogarii nr. 38.

Ca sa luam legatura si sa stabilim impreuna o programare la o ora rezonabila ne puteti apela folosind numerele de telefon afisate pe pagina sau sa ne scrieti un mesaj pentru a va contacta in timp util.

In orice zi a saptamanii ne puteti vizita la cabinetul nostru veterinar din sectorul intai pentru a discuta despre problemele companionului dumneavoastra si pentru a gasi solutii eficiente pentru acesta. Nu ezitati va rog sa ne cereti sfatul sau ajutorul, noi vom raspunde cu mult drag fiecarei solicitari in parte.

Promitem ca animalutele dumneavoastra vor fi tratate cu multa atentie si profesionalism, astfel incat orice probleme acestea ar avea sa poata fi depasite cu usurinta.PROGRAMARE ONLINE

Nume

Telefon

Email

Data


Cabinet veterinar Baneasa:

Adresa: Bd. Aerogarii nr. 38, sector 1, Bucuresti

Clinica veterinara Dristor

Adresa: Str. Dristorului nr. 1 sector 3, Bucuresti

Telefoane

- 0732.369.097 - 031.436.55.84

Program de lucru cabinete:

Urgente veterinare: Non-STOP L-V : 9:00 – 22:00 S : 9:00 – 17:00 D : 9:00 – 14:00

Copyright 2016 CherryVet | Cabinet veterinar Bucuresti