DESPRE CLINICA

Clinica veterinara Cherry Vet a fost fondata in anul 2012, primul cabinet veterinar fiind deschis in zona Decebal – Dristor de catre dr. Dumitru Ifteme.

Dr. Ifteme si-a dorit sa creeze o echipa tanara, zambitoare si profesionista, care cu experienta sa sa raspunda exigentelor proprietarilor de animale.

Intreaga echipa isi propune sa ofere servicii medicale de calitate, compasiune pentru pacientii aflati in suferinta, dar si respect si intelegere pentru proprietarii de animale, prin stabilirea unei relatii stranse de parteneriat si consultare. Oferim, de asemenea, si servicii de nutritive, pentru a evita pe cat posibil imbolnavirea necuvantatoarelor.

Pentru a cunoaste nevoile animalelor, in primul rand suntem noi proprietari de animale, astfel incat fiecare adult care ne paseste pragul insotit de animalul de companie este tratat ca si cum ne-am trata pe noi.

Dupa 4 ani de practica si experienta acumulata in cabinetul din zona Dristor, am deschis cel de-al doilea cabinet veterinar din Baneasa pentru a fi cat mai aproape de toti clientii nostrii. Acesta este dotat si cu aparatura necesara pentru laborator de analize medicale. Asadar, incepand cu acest an ne-am extins si paleta de servicii medicale oferite patrupezilor care ne trec pragul.

Avem experienta in urgente medicale, unde fiecare secunda conteaza! Cazurile dificile sunt discutate la nivel de echipa, ne consultam intre noi si la final decidem tratamentul.

Punem accent pe calitate in tot ceea ce facem si folosim cel mai nou intrumentar si cea mai moderna aparatura. Suntem atenti si exigenti in respectarea normelor de igiena si pastrarea unui mediu steril pe mesele de consult si in sala de operatie.

Cherry Vet se adreseaza tuturor iubitorilor de animale, atat din Bucuresti, cat si din afara orasului, oferind atat servicii medical-veterinare obisnuite, practicate in oricare alt cabinet (vaccinari, deparazitari, tratamente, chirurgie), cat si consultanta nutritionala, behavioristica (comportamentala), de crestere profesionala, totul inglobat intr-o atmosfera calda de prietenie, seriozitate si respect total.

De aceea va asteptam la noi sa ne imprietenim cu animalutul dumneavoastra, sa il consultam si sa va oferim cele mai bune informatii despre un stil de viata sanatos, astfel incat bolile sa apara cat mai rar sau poate deloc.


Cabinet veterinar Baneasa:

Adresa: Bd. Aerogarii nr. 38, sector 1, Bucuresti

Clinica veterinara Dristor

Adresa: Str. Dristorului nr. 1 sector 3, Bucuresti

Telefoane

- 0732.369.097 - 031.436.55.84

Program de lucru cabinete:

Urgente veterinare: Non-STOP L-V : 9:00 – 22:00 S : 9:00 – 17:00 D : 9:00 – 14:00

Copyright 2016 CherryVet | Cabinet veterinar Bucuresti