ECHIPA CHERRYVET

http://www.cherryvet.ro/wp-content/uploads/2016/06/ifteme-dumitru.jpg

Dumitru Ifteme

Medic veterinar

In momentul in care mi-am ales profesia de medic veterinar, am știut ca nu va fi tot timpul ușor si ca vor fi momente cand va trebui sa petrec la clinica mai mult timp decât cu familia, dar toate eforturile au meritat si vor merita pentru ca practic aceasta meserie cu drag. Ca si “cap de trib”, mi-am droit intotdeauna sa am ceva al meu, dar sa ofer oportunitatea altor colegi de breasla sa capete experienta intr-o echipa frumoasa si unita. Si eu spun ca am reusit asta dupa 2 ani de la inaugurarea clinicii Cherry Vet.

http://www.cherryvet.ro/wp-content/uploads/2016/06/vlad-iacob.jpg

Vlad Iacob

Medic veterinar

Am ales sa practic medicina veterinara din pasiune si din dorinta de a face un lucru deosebit si util pentru societate. In cei peste 6 ani de experienta am avut parte de recompense deosebite: multumirea faptului ca am ajutat atat animalele, cat si stapanii lor, pentru care acestea inseamna foarte mult. Medicina e o lectie continua, motiv pentru care incerc sa invat mereu, atat din carti, cat si din practica de zi cu zi. Echipa Cherry Vet are aceleasi valori ca si mine, motiv pentru care fac parte cu drag din aceasta echipa.

http://www.cherryvet.ro/wp-content/uploads/2016/06/lucian-tomescu.jpg

Lucian Tomescu

Medic veterinar

In timpul facultatii am lucrat ca asistent veterinary, pentru ca imi doream sa capat experienta, iar imediat dup ace am absolvit cursurile Universitatii de Medicina Veterinara Bucuresti in 2009 am devenit medic veterinar in toata regula. De-a lungul timpului am acumulat competente medicale in chirurgie, medicina de urgenta, laborator, dar si medicina interna.

http://www.cherryvet.ro/wp-content/uploads/2016/06/delia-patrascu.jpg

Delia Patrascu

Groomer

Totul a inceput ca o necesitate, dar in scurt timp s-a transformat in pasiune si astazi, dupa 6 ani de experienta, aranjatul cateilor a devenit o arta. De la tunsori pt expozitiile canine,la tunsori dupa cerintele clientului, toti cateii beneficiaza de o mare atentie si rabdare. Dorinta de a evolua si de a forma o echipa unita m-a adus la Cherry Vet,locul unde am gasit oamenii dornici de perfectiune.

http://www.cherryvet.ro/wp-content/uploads/2016/06/silvia-crivat.jpg

Silvia Crivat

Medic veterinar

Am terminat Facultatea de Medicina Veterinara in anul 2013 si lucrez in domeniu de 6 ani. Am ales meseria asta din dragoste pentru necuvântătoare si din dorința de a le ajuta. Am ales sa lucrez in cabinetul veterinar Cherry Vet pentru ca aici se pune mai mult accent pe viața animalutelor si datorită devotamentului de care da dovada echipa fata de meserie.

Cabinet veterinar Baneasa:

Adresa: Bd. Aerogarii nr. 38, sector 1, Bucuresti

Clinica veterinara Dristor

Adresa: Str. Dristorului nr. 1 sector 3, Bucuresti

Telefoane

- 0732.369.097 - 031.436.55.84

Program de lucru cabinete:

Urgente veterinare: Non-STOP L-V : 9:00 – 22:00 S : 9:00 – 17:00 D : 9:00 – 14:00

Copyright 2016 CherryVet | Cabinet veterinar Bucuresti