COSMETICA CANINA & FELINA

Frizerie Canina

servicii de cosmetica pentru cel mai bun prieten al tau

Stim deja ca aproximativ jumatate dintre romani detin in spatiul locativ un animalut de companie. Fie ca este vorba despre o pisica, ori de un catel cu o energie debordanta, atunci cand luati aceasta hotarare, trebuie sa constientizati responsabilitatea pe care o aveti cu privire la sanatatea si ingrijirea acestuia.

Pentru ca animalutele merita din plin sa se bucure de cele mai bune conditii, clinicile Cherryvet din Dristor si Baneasa vin in sprijinul dumneavoastra si va incurajeaza in permanenta sa tineti pasul cu tot ceea ce inseamna tehnici moderne de tuns pentru caini si pisici, toaletaj si frizerie canina pentru animalele responsabile cu buna dispozitie a stapanilor lor.

Asigurati-va ca micii dumneavoastra prieteni se bucura de un mediu placut si relaxant, in preajma unor oameni profesionisti care stiu exact cum sa se poarte cu un catelus sau cu o pisica. Si noi iubim animalele si de aceea ne dorim sa va oferim servicii complete care sa va ajute sa le oferiti cateva momente de rasfat partenerilor de joaca.

Rasplatiti-le fidelitatea cu servicii de calitate!

ingrijire si cosmetica pentru catelusi

Clinica Cherryvet, care va sta la dispozitie atat in sectorul 1, cat si in sectorul 3 din Bucuresti, va propune servicii complete de ingrijire a animalutelor preferate. Iata care sunt tehnicile moderne la care trebuie sa participe si dragalasul dumneavoastra:

1.  Frizerie canina pentru catelusii care au nevoie de o schimbare de look astfel incat sa fie admirati cand iesiti cu ei la plimbare. Bineinteles ca Cherryvet se ocupa si de frizeria felina. Profesionistii cabinetului stiu exact cum sa se poarte cu animalutul dumneavoastra deoarece acestia cunosc tehnici inedite in ceea ce priveste tunsul cainilor, dar si tunsul pisicilor, asa ca, apelati cu incredere.

2. Servicii de spalat si coafat (periat, scat, aranjat, parfumat) pentru patrupedele pregatite sa fie scoase in oras.

3. Pentru animalutele cu blanita pretentioasa, clinica Cherryvet va propune trimatul acestora, o operatie nedureroasa, indispensabila patrupedelor cu parul mai sarmos.

4.  Nu neglijati ochii si nici urechile animalutelor, caci si acestea trebuie sa fie curatate. Clinica noastra va ajuta sa bifati si acest aspect in ceea ce priveste ingrijirea partenerilor dumneavoastra de joaca.

5.  Si animalutele au unghii care trebuie sa fie ingrijite si taiate la timp. Noi ne putem ocupa de acest lucru in locul dumneavoastra.

6.  Catelusii au nevoie ca glandele sa le fie vidate pentru a nu se infecta, asa ca, mare atentie! Cherryvet va sfatuieste sa apelati la vidarea regulata a glandelor catelusilor dumneavoastra.

Va asteptam cu mare drag in cabinetul din Bucuresti preferat al animalutelor dumneavoastra!

Cabinet veterinar Baneasa:

Adresa: Bd. Aerogarii nr. 38, sector 1, Bucuresti

Clinica veterinara Dristor

Adresa: Str. Dristorului nr. 1 sector 3, Bucuresti

Telefoane

- 0732.369.097 - 031.436.55.84

Program de lucru cabinete:

Urgente veterinare: Non-STOP L-V : 9:00 – 22:00 S : 9:00 – 17:00 D : 9:00 – 14:00

Copyright 2016 CherryVet | Cabinet veterinar Bucuresti