SERVICII DE TUNS CAINI

Oferim tunsori moderne pentru catelusul tau

unde sa iti tunzi cainele in bucuresti

Serviciul nostru de frizerie canina te asteapta impreuna cu patrupedul tau pentru a-i reda acestuia din urma un aspect ingrijit, stilat sau amuzant, dupa caz – si prin care a detine un caine devine o bucurie, o placere. Tunsul cainilor/cateilor de orice rasa si de orice varsta are ca efect imediat scoaterea aparatului de fotografiat si imortalizarea tunsorii. Suntem o clinica veterinara care, in afara de ameliorarea si eliminarea problemelor de sanatate canina, efectuam si activitati de estetica si igienizare canina.

Desigur, ne exprimam disponibilitatea si pentru frizerie felina, deoarece ne bazam pe aptitudinile si profesionalismul cadrelor noastre specializate in actiuni de frizerie pentru animale. Suntem cabinetul veterinar Cherry Vet pentru sectorul 1 si sectorul 3 care prin aceste tunsori permit animalelor in general si in special cainelui tau:

  • sa arate bine si sa fie fotogenic
  • sa scape de parul incalcit, neigienic
  • sa poata suporta caldura mai usor
  • sa lase mai putin par prin casa

Servicii de tuns catei pentru sectorul 1 si sectorul 3

frizerie canina pentru cel mai bun prieten al tau

O clinica veterinara precum a noastra este mai mult decat un simplu cabinet format din detinatorul acestuia si un asistent veterinar/o asistenta veterinara. O clinica precum Cherry Vet detine suficient personal specializat si aparatura performanta, totul la un pret accesibil.

Asadar, ce poate fi mai indicat pentru tine decat sa te preocupi de aspectul si intretinerea unei igiene corespunzatoare pentru cainele tau? Mai ales daca iti doresti sa participi cu acesta la competitii canine, tunsoarea obtinuta trebuie sa fie impecabila.

Inca un motiv pentru care frizeria canina este un serviciu important este acela ca, pe timp de vara, caldura si umiditatea va fi retinuta intr-o blana incalcita, fapt care face viata grea cainelui si imposibila tie alaturi de acesta.

Aboneaza-ti la tuns cainele cu blana bogata

Daca fiinta latratoare care iti face viata mai frumoasa zi de zi are in mod natural o blana bogata, care creste repede, trebuie sa vii cu ea in mod repetat la noi pentru servicii de frizerie canina. Se poate stabili o frecventa care va avea ca efect o ingrijire profesionista si o bucurie imensa resimtita atat de tine, cat si de cainele tau. Iata prin ce se manifesta impreuna responsabilitatea si placerea de a fi stapanul unui catel!

Cabinet veterinar Baneasa:

Adresa: Bd. Aerogarii nr. 38, sector 1, Bucuresti

Clinica veterinara Dristor

Adresa: Str. Dristorului nr. 1 sector 3, Bucuresti

Telefoane

- 0732.369.097 - 031.436.55.84

Program de lucru cabinete:

Urgente veterinare: Non-STOP L-V : 9:00 – 22:00 S : 9:00 – 17:00 D : 9:00 – 14:00

Copyright 2016 CherryVet | Cabinet veterinar Bucuresti