TUNS PISICI

Servicii de tuns pentru pisici

clinica unde iti poti tunde pisica

Foarte multi oameni au un animal de companie, iar cele mai populare alegeri sunt reprezentate de caini si pisici. Indiferent de alegerea dumneavoastra, trebuie sa va asigurati ca micul prieten este tratat asa cum se cuvine. Orice animalut de companie merita sa se bucure de cele mai bune conditii si tratamente, iar in clinicile Cherry Vet din sectorul 3 si sectorul 1 ne asiguram permanent de acest lucru.

Pentru a va asigura ca pisicuta sau cainele dumneavoastra ajunge intr-un mediu placut si ca este ingrijit(a) pe masura, nu ezitati sa ne vizitati. Pentru ca si noi intelegem cat de importante sunt animalutele in viata fiecaruia, facem tot ce ne sta in putinta pentru ca micile animale sa aiba parte de servicii profesioniste.

Aspectul pisicutei  tale conteaza!

servicii de tuns pentru animalul tau de companie

Clinicile Cherry Vet va vin in ajutor cu servicii de frizerie felina, pentru ca animalutele dumneavoastra sa capete un aspect ingrijit. Mai mult, pentru asigurarea igienei, blanita animalutelor trebuie tunsa constant. Cu toate ca foarte multe persoane nu au luat in calcul aducerea pisicilor in cadrul unei frizerii, tunsul acestora aduce cu sine o multime de avantaje.

Iata care sunt principalele avantaje ale tunsului pisicilor:

  • nu mai trebuie sa respectati un program de periat zilnic;
  • vor fi eliminate smocurile de par incalcit;
  • o sa va scuteasca de parul raspandit in toata casa;
  • aplicarea unor tratamente dermatologice impun aceasta masura;
  • parul mort lins de pisica nu va mai ajunge in stomacul acesteia;
  • pisicile batrane nu se mai pot mentine curate, iar tunsul blanitei le este de ajutor.

Ne dorim ca aspectul pisicilor sa fie impecabil, iar din acest motiv, dupa tuns, ne asiguram ca au fost indepartate si corpurile straine sau parazitii de pe blanita acestora. Pentru ca aspectul pisicutelor sa fie perfect va recomandam si spalarea lor pentru a elimina blanita ramasa in urma tunsului, dar si pentru a fi adaugate ultimele detalii cosmetice cu ajutorul uscarii.

O pisica trebuie obisnuita inca din primii ani de viata cu tunsul, astfel incat aceasta experienta sa nu fie una traumatizanta pentru ea. In timp ce unii stapani se gandesc la tunsul felinelor ca la o metoda de a le oferi un aspect aparte, altii vor sa evite problemele pe care acestea le pot avea din cauza blanitei.

 

Pentru ca pisicuta dumneavoastra sa beneficieze de un rasfat pe masura, va asteptam in una dintre clinicile noastre si va asiguram de aplicarea celor mai noi tehnici de frizerie!

Cabinet veterinar Baneasa:

Adresa: Bd. Aerogarii nr. 38, sector 1, Bucuresti

Clinica veterinara Dristor

Adresa: Str. Dristorului nr. 1 sector 3, Bucuresti

Telefoane

- 0732.369.097 - 031.436.55.84

Program de lucru cabinete:

Urgente veterinare: Non-STOP L-V : 9:00 – 22:00 S : 9:00 – 17:00 D : 9:00 – 14:00

Copyright 2016 CherryVet | Cabinet veterinar Bucuresti