Veterinar la domiciliu

Medic Veterinar la domiciliu in Bucuresti – Non stop

Delia Patrascu - clinica veterinara

Clinica veterinara Cherry Vet punem la dispozitie serviciul de consultatii si de tratament non stop pentru animalele de companie domestice care nu pot sa fie transportate la sediul cabinetului nostru veterinar din cauza:

  • Dificultatilor de deplasare locomotorie a animalutului;
  • Animalutele sunt usor iritabile si nefamiliarizate cu cabinete medicale veterinare;
  • Micile necunvantatoare sunt purtatoare de o boala cronica;
  • Exista dificultati diverse in transportarea acestora.

Aceste servicii de vizita la domiciliu sunt oferite pacientului de catre un medic veterinar non stop pe raza intregului Bucuresti, indiferent de caz si de sectorul in care se afla. Se ofera si se asigura ingrijire medicala de specialitate pentru mentinerea sanatatii animalului la un nivel optim recomandat.

Beneficiile aduse de deplasarea la domiciliul pacientului a doctorului veterinar:

  • Timp economisit;
  • Animalul ramane pe un teritoriu familiar acestuia si relaxant, eliminandu-se astfel posibilitatea ca acesta sa fie stresat din cauza transportului;
  • Frica sau teama pacientului de a se deplasa intr-o clinica veterinara este eliminata.

Fiecare procedura medicala este explicata mai intai stapanului de catre cadrul medical, pentru a intelege importanta ei si mai apoi efectuata cu acordul acestuia.

Suntem intelegatori si vorbim pe intelesul stapanului pentru ca acesta sa stie ce are de facut atat inainte cat si dupa vizita la domiciliu. In urma vizitei putem sa oferim sfaturi cu privire la alimentatia animalutului pentru ca acesta sa aiba o stare de sanatate excelenta si putem pastra legatura pentru buna evolutie a tratamentelor periodice sau a vaccinarilor necesare.

Inca din anul 2012 consultam, diagnisticam si tratam orice rasa si talie de animal pentru ca la randul nostru suntem iubitori de animale si purtam de grija acestora.

Daca aveti o problema medicala urgenta sau de natura cosmetica cu animalutul dumneavoastra nu ezitati sa ne telefonati sau sa ne transmiteti un mesaj pentru a lua legatura si a solutiona in timp favorabil situatia neplacuta.

 

Pentru o vizita a unui doctor veterinar la domiciliu pacientului, contactati-ne iar noi ne vom deplasa ori de cate ori suntem solicitati.

Cabinet veterinar Baneasa:

Adresa: Bd. Aerogarii nr. 38, sector 1, Bucuresti

Clinica veterinara Dristor

Adresa: Str. Dristorului nr. 1 sector 3, Bucuresti

Telefoane

- 0732.369.097 - 031.436.55.84

Program de lucru cabinete:

Urgente veterinare: Non-STOP L-V : 9:00 – 22:00 S : 9:00 – 17:00 D : 9:00 – 14:00

Copyright 2016 CherryVet | Cabinet veterinar Bucuresti